jump to navigation

За мен

Казвам се Татяна Кръстева и съм дипломиран педагог от над 25 години. През 2004 г. придобих втора специалност – Логопед. Оттогава до 2010 год.,успешно  съчетавах работата си като възпитател в 37 ОДЗ с грижи и обучение на деца с говорни затруднения, като логопед на свободна практика в почивните дни.
Разполагам с богат набор от дидактични материали, включително и от известни руски логопеди , които съм адаптирала към българските условия  и  успешно прилагам в учебните занятия. Последните са  цитирани в статиите по долу.

След 2010 год. работя основно като логопед на свободна практика
Доволна съм, че децата, на които помагам, показват бърз напредък и преодоляват говорните си смущения в оптимални срокове.
Очаквайте на страницата описания на случаи от практиката ми, придружени с методологични извадки от работния процес.
За мен е важно децата да се чувстват комфортно и да са уверени, че мога да им помогна. Затова подхождам към тях с внимание, търпение и много любов.
Свободното си време посвещавам на любимите си занимания – обичам да се грижа за цветята си, да готвя за любимите си хора и да се разхождам. Най-ценни са ми часовете, в които се грижа за внуците си – тогава се чувствам истински щастлива и пълноценна!

Advertisements
%d bloggers like this: